Volkswagen Polo


Rent a car Beograd Volkswagen Polo TSi
 

Rent a car: Volkswagen Polo TSi

Putnika: 4 putnika

 Vrata: 5 vrata

 Gorivo: benzin 

 Menjač: manuelni 5 brzina

 

 

Standardna oprema rent a car vozila

 Klima

 ABS

 ESP

 Radio CD

 Navigacija eksterna na upit.

 

Iznajmljivanje rent a car vozila Volkswagen Polo TSi

 

Volkswagen Polo TSi 1.0, Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

VW Polo 1.0, povoljna cena. Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 19.00 eur. Svi najmovi od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za VW polo uključen u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Ukoliko Vam je potreban automobil, kod nas možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, nudimo iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na našem sajtu, cene 2021 , uz napomenu da su sve cene u aktuelnom cenovniku sa uključenim Pdv-om, dnevne, i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

 

VW Polo rent a car Beograd Zim

 

VW POLO

 

Iznajmljivanje automobila VW Polo tokom zimskih meseci

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija, pružamo ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika  odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

Ostali automobili u našoj ponudi su Skoda Fabia, Golf 7 tsi, Opel Corsa 1.2, Astra, Insignia,
Astra limuzina, Astra karavan, Škoda Rapid, Fabia,Fiat Tipo, 500L, Renault Megane karavan,Clio, Škoda Oktavia, Vw Passat, Audi Q3,Renault Traffic putnički kombi.

 

Iznajmljivanje rent a car vozila Volkswagen Polo TSi je moguće i na Aerodromu Nikola Tesla, Beograd.

Cene za ovaj model su dnevne, sa uključenim Pdv-om.