Iznajmljivanje vozila sa vozačem na Aerodromu Nikola Tesla


 

Aerodromski transferi sa ili do Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Naručeno vozilo i vozač Vas čekaju u dogovoreno vreme. Bez zadržavanja, nastavljate do vaše destinacije, udobno, automobilom ili putničkim kombijem.

 

Rent a car vozila sa vozačem

Sva vozila su novije proizvodnje, klimatizovana, nepušačka. Vozači govore engleski, čekaju Vas na aerodromu sa tablom i vašim  imenom, spremni da Vas odvezu na ugovorenu adresu, bilo da je u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu. U slučaju kašnjenja dolaznog leta, čekamo Vas, vozači prate najavljena vremena letova. Korekcije zakazane putanje su moguće, kao i promena isto, uz predhodni dogovor i potvrdu ZIM Tours-a.

 

Luksuzna i kombi vozila

Vozila koja se koriste za ovu uslugu su automobili više kategorije, Mercedes E klase, Opel Insignija, za više od tri osobe koristi se Opel Vivaro, Renault Trafic kao i putnički karavani Opel Insignia karavan, Opel Astra karavan, Renault Megane karavan u slučaju da je potreban veći prostoz za prtljag.

 

Cene transfera - prevoza sa vozačem

Cene se baziraju na ukupnom broju kilometara, što znači da se transferi u jednom pravcu naplaćuju u oba pravca uključujući i povratak praznog vozila.

Cena putarina, parkinga i čekanja se dodatno naplaćuje. Standardna cena ove usluge obuhvata trošak vozila, vozača i goriva. Dnevnica vozača, uključena u cenu podrazumeva angažovanje vozača do 8 sati tokom jednog dana, uz predviđene pauze.

 

Povoljnost ove usluge je što nema depozita za automobil, nemate problem parkiranja, kao ni snalaženja u novom gradu. U mnogim slučajevima cena ove usluge je neznatno viša u odnosu na klasično iznajmljivanje automobila gde su vaši dodatni troškovi gorivo, obavezan depozit i rizik oštećenja automobila ukoliko niste platili dodatno osiguranje.

Ova usluga se proporučuje za poslovna putovanja, tokom vožnje možete da uživate ili se posvetite vašem poslu i stignete na poslovni sastanak odmorni.