Volkswagen Golf 7


Rent a car Beograd Volkswagen Golf VII
 

Rent a car: Volkswagen Golf 7

Putnika: 5 putnika

Vrata: 5 vrata

Gorivo: benzin

Menjač: manuelni 5 brzina

 

 

Standardna oprema rent a car vozila

 Klima

 ABS

 ESP

 Radio CD

 Navigacija dodatna, na upit

 

 

Iznajmljivanje rent a car vozila Golf 7, u Beogradu, Nikola Tesla aerodrom.

 

VW Golf 1.2,Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

VW Golf 1.2 tsi, povoljna cena. Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 20.00 eur. Svi najmovu od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za VW Golf 1.2 tsi uključen u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Ukoliko Vam je potreban automobil, u ZIM rent a car-u možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, ZIM nudi iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na našem sajtu, uz napomenu da su sve cene sa uključenim Pdv-om, dnevne, i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

 

VW Golf 7 Tsi

 

Iznajmljivanje automobila VW Golf zima 2021

 

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija,  Rent a car Beograd pruža ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

 

Iznajmljivanje rent a car automobila Golf - aerodrom Beograd, centar grada, hotel u Beogradu.

Cene za ovaj model su dnevne, sa Pdv-om. Moguće iznajmljivanje na mesečnom nivou.