Opel Insignia


Rent a car vozilo Opel Insignia
 

Karakteristike Rent a car vozila Opel Insignia 1.6 diesel

Putnika: 5 putnika

Vrata: 5 vrata

Gorivo: dizel

Menjač: manuelni 6 brzina

 

 

Standardna oprema rent a car vozila

 Klima

 ABS

 ESP

 Radio Usb

 Navigacija

 

Opel Insignia limuzina 1.6 dizel, Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

Opel Insignia 1.6 sedan dizel, povoljna cena. Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 29.00 eur. Svi najmovu od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za Opel Astru automatik uključen u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Ukoliko Vam je potreban automobil, u  rent a car Beogradu možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, nudimo  iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na sajtu, cene 2021 , uz napomenu da su sve cena sa uključenim Pdv-om, dnevne,
i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

 

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija, rent a car Beograd pruža ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

 

 

Opel Insignia 

 

Ostali automobili u našoj ponudi su VW Polo, Golf, Opel Corsa, Astra, Insignia,
Astra sedan, Astra karavan, Škoda Rapid, Fabia,Fiat Tipo, 500L, Renault Megane karavan,Clio, Škoda Oktavia, Vw Passat, Audi Q3,Renault Traffic putnički kombi.

 

Automobil Opel Insignia je moguće iznajmiti na Aerodromu Beograd, čekamo Vas na dolaznom terminalu aerodroma.

Cene za ovaj model su dnevne, sa uključenim Pdv-om. Mogućnost dnevnog i mesečnog iznajmljivanja vozila.