Fiat 500L


Rent a car Beograd auto Fiat 500L
 

Karakteristike Rent a car automobila Fiat 500L 1.4 Pop Star

Putnika: 5 putnika

Vrata: 5 vrata

Gorivo: benzin

Menjač: manuelni 6 brzina

 

 

Standardna oprema rent a car vozila

 Klima

 ABS

 ESP

 Radio

 Navigacija eksterna, na upit

 

Rent a car Fiat 500L 1.4 Benzin.
Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

Fiat 500L 1.4 Benzin, povoljna cena. Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 19.00 eur. Svi najmovu od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za Fiat 500L uključen u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Ukoliko Vam je potreban automobil, u rent a car Beograd-u možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, nudimo iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na sajtu, cene 2021 , uz napomenu da su sve cena sa uključenim Pdv-om, dnevne,
i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

 

Fiat 500L

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija, pružamo ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

 

Iznajmljivanje automobila Fiat 500L sa aerodroma Beograd ili u centru Beograda.

Cene za Fiat 500L su dnevne, sa uključenim porezom, Pdv-om. Mogućnost mesečnog iznajmljivanja sa mesečnom parking kartom za žutu zonu u centru Beograda.