Fiat Tipo


Rent a car vozilo Fiat Tipo
 

Karakteristike Rent a car vozila Fiat Tipo

Putnika: 5 putnika

Vrata: 5 vrata

Gorivo: benzin

Menjač: manual

 

 

Standardna oprema rent a car vozila

 Klima

 ABS

 ESP

 Radio

 Navigacija

 

 

Fiat Tipo 1.4 hatch back Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

Fiat Tipo 1.4, povoljna cena, jeftino, povoljno.  Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 20.00 eur. Svi najmovu od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za Opel Astru automatik uključen u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Ukoliko Vam je potreban automobil, kod nas možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, nudimo iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na sajtu, cene 2021 , uz napomenu da su sve cena sa uključenim Pdv-om, dnevne,
i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

 

 

Fiat Tipo hatch back - 5 vrata

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija, pružamo ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

Ostali automobili u našoj ponudi su VW Polo, Golf, Opel Corsa, Astra, Insignia,
Astra sedan, Astra karavan, Škoda Rapid, Fabia,Fiat Tipo, 500L, Renault Megane karavan,Clio, Škoda Oktavia, Vw Passat, Audi Q3,Renault Traffic putnički kombi.

Iznajmljivanje rent a car vozila Fiat Tipo je moguće i na Aerodromu Nikola Tesla, Beograd.

Cene za ovaj model su dnevne, sa uključenim Pdv-om.Mogućnost mesečnog rentiranja vozila.