Opel Insignia karavan


Rent a car vozilo Opel Insignia karavan automatik
 

Rent a car vozilo: Opel Insignia karavan

Putnika: 5 putnika

Vrata: 5 vrata

Gorivo: dizel

Menjač: manuelni 6 brzina

 

 

Standardna oprema rent a car vozila

 Klima

 ABS

 ESP

 Radio

 Navigacija

 

Opel Insignia 1.6 cdti Navi Rent a car Beograd, agencija za iznajmljivanje putničkih automobila, se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira ( Tadeuša Košćuška) 28, tel. 0659872651 i 0113036500.

Opel Insignia 1.6 cdti Navi karavan dizel, povoljna cena. Automobil je dostupan i na aerodromu Beograd.Dostava i preuzimanje na aeodromu Nikola Tesla tokom radnog vremena bez doplate. Dnevne cene od 29.00 eur. Svi najmovu od četiri dana i više su na bazi neograničene kilometraže. Zimska oprema na svim automobilima, bez doplate. Drugi vozač gratis. Zeleni karton za Opel Insignia karavan u cenu najma. Dečije sedište gratis.

Ukoliko Vam je potreban automobil, kod nas možete iznajmiti automobil po vašoj meri. U ponudi su mali gradski automobili, zatim automobili srednje klase, dizel i benzinci, poslovne limuzine, kao i porodični karavani za odlazak na odmor. Sve kategorije vozila su u ponudi sa automatskim ili manuelnim menjačem. Osim putničkih vozila, nudimo iznajmljivanje putničkih kombija tipa Opel Vivaro sa 8+1 mesta. Cene i uslove možete proveriti na sajtu, cene 2021 , uz napomenu da su sve cena sa uključenim Pdv-om, dnevne,
i da uključuju neograničenu kilometražu, za najmove od 4 dana i više.

 

Opel Insignia Sports Tourer karavan

Tokom zimskih meseci, svi automobili imaju zimsku opremu, a ukoliko vam je potrebno sedište za dete ili Gps navigacija, pružamo ovu uslugu besplatno. Pre svakog iznajmljivanje automobili se proveravaju i dezinfikuju. Osim u sedištu agencije, svaki automobil može da se preuzme na aerodromu Beograd, uz predhodni dogovor, ili u jednom od Beogradskih hotela. Na sve cene iz cenovnika odobravamo popust 10%, kao i posebne dodatne popuste za duže, mesečne najmove.

Preuzmite Opel Insigniju karavan na aerodromu Beograd ili u centru Beograda.

Sve cene za ovaj model su dnevne, iznajmljivanje moguće i na mesečnom nivou.